Pasibaigus antram Lietuvos .NET vartotojų grupės susitikimui

Štai ir pasibaigė antrasis Lietuvos .NET vartotojų grupės susitikimas. Mums labai svarbu gauti jūsų atsiliepimus, pastabas bei pageidavimus. Jeigu norite artimiausiame susitikime išgirsti pristatymą viena ar kita tema arba turite norą patys padaryti pristatymą – rašykite komentaruose!

Komentarai

Tomas Friday, May 16, 2008 1:04 AM
Tomas
Labai gaila, kad dėl nenumatytų aplinkybių nepavyko sudalyvauti. Frown
arnoldas Friday, May 16, 2008 1:21 AM
arnoldas
Sveiki,
spaudžiu penkis Lietuvos .NET vartotojų grupės įkurėjams ir pranešimų skaitytojams. Labai gerai, kad atsirado toks judėjimas Lietuvoje, kur galima pasidalinti patirtimi ir pasisemti naujovių .NET technologijų strityje. Manau susitikimas tikrai pavykęs ir tikiuosi, kad bendraminčių tik daugės.
arnoldas Friday, May 16, 2008 1:33 AM
arnoldas
... beje būtų labai įdomu jei kas pasidalintų patirtimi bandant/naudojant Web Client Software Factory. Pavyzdžiui, kaip teisingai įgivendinti duomenų sluoksnį (Data Access Layer), ar galima tam panaudoti Entity Framework ir pan.
Gintautas Friday, May 16, 2008 1:52 PM
Gintautas
Buvo šaunus susitikimas IMHO. Lauksime kitų ir kažkaip bandysime patys sudalyvaut.
pixel.lt Monday, May 19, 2008 4:39 PM
pingback
Pingback from pixel.lt

Papimpink savo… Arba kaip mes kÅ«rÄ—me Youtube… » Pixel.lt
Giedrius Wednesday, June 18, 2008 1:48 PM
Giedrius
.NET vartotoju grupe - sveikintina ideja, bet mano supratimu jai truksta interaktyvumo internete. Gyvi susitikimai gerai, bet is esmes jie turetu apibendrinti tai, kas vyksta internete. Gal forumai pagyvintu, kazkoks pasisakiusiuju/padejusiu vienu ar kitu klausimu reitingavimas(jeigu su ms palaiminimu - visai gerai), nes kaip zinia daugelis ne tik uzsieme, bet ir isdidus kaip eziai - kol nespirsi - neskris.

Pridėti komentarą

(Pagal tai bus rodomas Gravatar)


[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]


Išankstinė peržiūra

Friday, April 10, 2009 1:40 AM


Sprendimas