WCF ir Linq2SQL namespace

įvertino 0 Neatsakyta Ši žinutė turi 0 patvirtinti atsakymai | 2 Atsakymai | 2 Šalininkai

Top 10 autorių
32 Žinutės
Taškai 570
dziedrius parašyta 2009-12-17 12:29

Sveiki,

anot ms, jeigu aš įjungiu linq2sql datacontext'e serialization mode "unidirectional", aš turėčiau galėti naudoti linq2sql entičius per WCF. Tas kaip ir teisybė, generatorius netgi sudeda DataContract atributus ant entičių, bet niekaip nesugebėjau rasti, kaip nurodyti namespace tiems sugeneruotiems DataContract atributams. Gal kas žinot būdą, kaip tai padaryti?

Visi atsakymai

Top 10 autorių
Vyras
19 Žinutės
Taškai 385

Ne iki galo supratau klausimą, tad gal ne į temą, bet esybės yra partial klasės, tai atributus gali užmesti ant tavo paties 'praplėstos'  partial klasės. Buildinimo metu visi tos klasės atributai bus 'sumetami į kruvą'.

• | Žinučių taškai: 20
Top 10 autorių
32 Žinutės
Taškai 570

Aha, šitas variantas veikia, bet bėda, kad reikia rankom tas partial klases rašyti :)

Realiai savo atveju aš išsprendžiau šita problemą paėmęs T4 templeitus:

http://l2st4.codeplex.com/

Bet realiai kažkaip tikėjausi, kad yra kažkoks tiesioginis sprendimas - kurį galbūt aš pražiopsojau, nes čia kaip ir įrastas dalykas.

Aš dar bandžiau nurodyti EntityBase (kuris irgi iš dizainerio nenusirodo) ir ant EntityBase uždėti [DataContract(Namespace=DefaultNamespace.Name)], bet man kaip ir neveikė.

Kažkaip WCF visais atžvilgiais nenori draugauti su Linq2Sql nors tu ką :)

• | Žinučių taškai: 5
Puslapis 1 iš 1 (3) | RSS
DotNetGroup.LT, 2009
Sprendimas