Tomas: Turedami tik sarasa manau daug naudos nera. su laiku jis tik pildysis, ir galu gale vuolia! turim dauguma lietuvos programeriu firmu, sausa informacija..
Turedami tik sarasa manau daug naudos nera. su laiku jis tik pildysis, ir galu gale vuolia! turim dauguma lietuvos programeriu firmu, sausa informacija..
Tai nebus tik listas.
Aš "Nexum IT" dirbu. Tai latvių kapitalo įmonė su neįtyn dideliais filialais Lietuvoj, Estijoj ir Rusijoj. Kuriame softą/servisus draudimo įmonėms ir bankams.
sandrejev: Aš "Nexum IT" dirbu
Bet @sandrajev kiek suprantu cia yra Vilnius ? Cia buvo pateiktas tik Kauno imoniu sarasas.
O tema vadinasi "Lietuvos .Net imones" ir apie Kauną pirmam poste ne žodžio
koks skirtumas idejau pas save i sarasa kaip vilniaus firma.
Pagaliau atsirado toks pirmadienio vakaras ir nusprendžiau pasidalinti savo mintis apie NotNetGroup.lt .Net įmonės modulio „vizija“ J. Prisidėkit ir kiti, gal dar kam šaus į galvą kokių minčių ar aš sulauksiu kokios kritikos.
Vartotojai yra skirstomi į dvi grupes:
Paprastas vartotojas Gali atlikti šiuos veiksmus:
Įmonės informacijos administratorius. Vartotojui teisės suteikia sistemos administratorius. Šios tesės suteikiamos tik įmonės darbuotojui. Gali atlikti šiuos veiksmus:
Užregistruot įmonę gali paprasti vartotojai. Registruojant įmonę privaloma įvesti:
Neprivaloma informacija:
Įvesti informacija gali tik įmonės administratorius. Darbo skelbimus peržiūra:
Darbo skelbimų paieškos filtras:
Privalomi laukai:
Įvesti naują gali parastas vartotojas ir įmonės administratorius. Koreguoti arba pašalinti (netinkamą) sistemos administratorius.
Manau vartotojas turi galimybe tureti rasyti atisiliepima ne tik apie viena imone, tuo tikslu jei jis pakeicia imone. tai jis gali reiksti mintis apie sena ir naujaja.
Tomas: Manau vartotojas turi galimybe tureti rasyti atisiliepima ne tik apie viena imone, tuo tikslu jei jis pakeicia imone. tai jis gali reiksti mintis apie sena ir naujaja.
Jis ir gales rasyti kitoms imonems, bet tik viena atsiliepima konkreciai vienai imonei. po viena kiekvienai. tik ta reiks kazkaip uztikrinti. o uztikrinti galima tik per dotnet vartotojus. nerodant pacio vartotojo. taip dar priversim daugiau uzsiregistruoti dotnetgroup.lt.
Na dar buna uztikrinimas tokio daikto per ip adresa. Pvz delfi balsavimai kokie ar panasiai. Bet zinoma tokiu atvjeu sukciauti galima labao lengvai.