Pagaliau iPhone aplikacijas galima kurti ir su C#.NET

įvertino 0 Neatsakyta Ši žinutė turi 0 patvirtinti atsakymai | 4 Atsakymai | 4 Šalininkai

Top 25 autorių
13 Žinutės
Taškai 165
Paulius parašyta 2009-9-15 11:08

Benaršydamas po internetą radau straipsnį, kad iPhone aplikacijas galima kurti su C#.NET.

Daugiau http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=5184

• | Žinučių taškai: 20

Visi atsakymai

Top 10 autorių
Vyras
102 Žinutės
Taškai 2,175

Tiesa del to pacio. Vienas kolega turi IPhone ir guodziasi, kad labai luzineja. Tai toks klausimas kitiems : kokie atsiliepimai apie si irengini ?

• | Žinučių taškai: 35
Top 50 autorių
Vyras
2 Žinutės
Taškai 25

Jei paziurejus i iPhone su siek tiek humoro:

• | Žinučių taškai: 20
Top 25 autorių
Vyras
7 Žinutės
Taškai 105

Domantas:

Tiesa del to pacio. Vienas kolega turi IPhone ir guodziasi, kad labai luzineja. Tai toks klausimas kitiems : kokie atsiliepimai apie si irengini ?

Aš manau, kad šiuo metu iPhone tebeturi tik vieną pranašumą prieš kitus: Apple AppStore. Pavyzdžiui, palyginsiu su telefonu, kurį pats naudoju - Nokia 5530. 5530 yra šiek tiek mažesnis ir lengvesnis (kiek teko laikyti rankoj iPhone, jis man atrodė šiek tiek per didelis), geresnė rezoliucija, stereo garsakalbiai (iPhone - mono), FM, memory card slot'as ir dar keletas mažų pliusų. Ir kainuoja daug daug mažiau. Bent jau tam ką aš darau su telefonu (skambinimas, sms, muzikos/podcast'ų klausymas, dienotvarkė/darbai, internetas, retas screencast'ų, kur nerodo kodo, žiūrėjimas) Nokia 5530 pilnai užtenka. Manau, kad dabar lengvai galima išsirinkti telefoną, kuris  smarkiai nenusileis iPhone ir pilnai patenkins visus jūsų norus, jei tik nesiruošiante siųstis krūvos aplikacijų iš Apple AppStore, develop'inti iPhone'ui ar šiaip nesate prisirišę prie Apple.

Paulius:

Benaršydamas po internetą radau straipsnį, kad iPhone aplikacijas galima kurti su C#.NET.

Daugiau http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=5184

Jei domina MonoTouch, galite paklausyti Herding Code 62: MonoTouch with Miguel De Icaza and Geoff Norton. Gero lygio podcast'as, gana išsamiai išnarsto kas, kaip ir kodėl.

• | Žinučių taškai: 5
Top 25 autorių
13 Žinutės
Taškai 165

Na joa :D

• | Žinučių taškai: 5
Puslapis 1 iš 1 (5) | RSS
DotNetGroup.LT, 2009
Sprendimas